Camping tepi sungai & mancing ikan kelah.....

View previous topic View next topic Go down

Camping tepi sungai & mancing ikan kelah.....

Post  dalsya on Mon Nov 19, 2007 1:06 pm

Aku ada planning utk ke Taman Negara Kuala Koh di Gua Musang pada minggu CNY awal Feb 2008, pegi mancing ikan kelah and camping tepi sungai. Minggu tu maybe aku cuti 1 mgg utk kenduri adik aku di Gua Musang. Kalau sesiapa berminat bgtau awal aku boleh plan lebih detail lg. Nanti boleh joint kenduri kat umah aku skali.....kepada Highlanders yg minat mancing jom ler....

Aku pernah ke sana utk. Kursus Rekreasi Tahap 1 tahun 2000.

kalau nak tgk pasal tempat tu...sila layari http://kelantan.ofmalaysia.com/kualakoh/index.shtml

Laughing[img]
avatar
dalsya

Number of posts : 9
Age : 42
Location : Tmn. Bkt. Mewah, Kajang
Registration date : 2007-11-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Camping tepi sungai & mancing ikan kelah.....

Post  shahrul on Thu Nov 22, 2007 1:28 am

seandainya cuti mengizinkan...
saya ingin turut serta dalam xpdc ini...
macam best kat kuala koh tu
avatar
shahrul

Number of posts : 5
Age : 34
Location : Jitra
Registration date : 2007-11-22

View user profile

Back to top Go down

ehehehehe kelah sebarau toman

Post  lastman on Wed Dec 26, 2007 4:11 pm

saya baru balik dari kenyir semalam best giler .sebarau 2.8kg toman 2.2kgs
avatar
lastman

Number of posts : 5
Age : 36
Location : shah alam
Registration date : 2007-11-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Camping tepi sungai & mancing ikan kelah.....

Post  dalsya on Fri Jan 18, 2008 10:18 am

Untuk ore utara'

Nape dulu gambaq lain....tiba2 tukaq pakai tudung plak....ni kena bedah siasat ni?

Utk Lastman....bila lagi nak pie mancing....kalau ada tempat baguih yg dekat2 bg tau ler...AN pun dah gatal tangan nak pegang joran

Kau biasa mancing kat laut ker....kalau biasa kita try pie Kelong Paradise Waterfront Resort kat Sabak Bernam, pancing kat tengah laut....nanti tgk website www.kelong paradise.com
avatar
dalsya

Number of posts : 9
Age : 42
Location : Tmn. Bkt. Mewah, Kajang
Registration date : 2007-11-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Camping tepi sungai & mancing ikan kelah.....

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum